Benvolguts lectors i lectores,


Aquest curs 2009-2010 celebrarem el segon concurs de lectura en veu alta a l'institut. Enguany, a més a més de la participació dels alumnes de 2n d'ESO, ampliem la participació als alumnes de 1r d'ESO.

El nostre centre participarà a la final comarcal del VI Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta, que es farà durant el mes de maig de 2010, dins la categoria Corsaris (primer cicle d'ESO). Si voleu saber com funciona aquest concurs cliqueu el següent enllaç:

http://www.certamendelecturaenveualta.cat/ftp/grec/fundacio/propostes/index.htm

Participarem juntament amb alumnes d'altres centres de Catalunya. Les lectures d'enguany són les següents:

- Segon trimestre, Àngel Burgas
- Gavin de Puiyet, Miquel Campins

Cada trimestre anirem celebrant petits assajos de lectura en veu alta a la biblioteca del centre per preparar-nos per la gran final del mes de maig! Els alumnes llegiran fragments de les obres esmentades o bé memoritzaran alguns poemes.

El primer poema que han de memoritzar els alumnes de 1r és CALENDARI DE TARDOR, una adaptació feta per M. Martorell d'una poesia popular polonesa.

Els alumnes de 2n han de memoritzar La vaca cega de Joan Maragall.

BONA LECTURA!


Aquesta primera setmana de novembre els alumnes de 1ESO han fet el PRIMER assaig de lectura en veu alta a la biblioteca.

La guanyadora ha estat la Laia Martori i el finalista Samuel Allasia! Felicitats a tots dos.

També vull felicitar a tres alumnes en especial que han fet la traducció del poema Calendari de tardor en les seves respectives llengües: en Samuel Allasia en italià i l'Aiman el Yakoubi i la Sanae Belhijou en àrab!

Salutacions cordials













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada